Push to talk

28/09/2016 0 Comment(s) Servicii,

 

Push To Talk este un serviciu de comunicatii de tip radio destinat organizatiilor care prefera stabilitatea si eficienta comunicatiilor cu echipele si agentii aflati pe teren, indiferent de distanta.

 

Nu exista canale congestionate sau ocupate!

 

PTT utilizeaza orice retea de comunicatii GSM sau Wi-Fi. Comunicatia poate fi unu-la-unu si unu-la-grup. Sistemul InstantCom permite agentilor aflati in teren sa fie in permanent contact si sa comunice in mod operativ cu dispeceratul, managerii si coordonatorii de operatii.

 

Investitie initiala minima!

 

Instalarea si utilizarea InstantCom este foarte simpla insa extreme de eficace. Serviciul funtioneaza complet externalizat, se poate instala practic pe orice smart-phone sau pe terminalele recomandate/dedicate pe care vi le putem pune la dispozitie.

 

Operare ergonomica!

 

Operatorul sau agentul de teren nu va trebui sa poarte doua sau trei echipamente diferite de comunicatii (e.g. telefon mobil, statie radio, echipament de localizare). Telefonul poate fi utilizat ca statie radio, pastrandu-si functiile de telefon GSM.

 

AVANTAJE:

 

Timp de apel si comunicare cu 80% mai rapid, costuri de operare reduse cu min. 30%, productivitate crescuta, acoperire excelenta, taxa fixa lunara pentru trafic nelimitat, utilizare simpla, calitate audio crescuta, performanta si securitate in comunicare.

 

Va stam la dispozitie pentru detalii suplimentare - Contact

 

Leave a Comment