Prezentare InstantCom


Sistemul nostru permite agentilor dumneavoastra aflati in teren sa fie in permanent contact si sa comunice in mod operativ cu dispeceratul, managerii si coordonatorii de operatii. Operatorii de dispecerat si supervizorii vor sti in permanenta unde se afla agentii de teren si care a fost traseul acestora in utima perioada de timp.



Folosind butonul de urgenta agentul isi va putea semnaliza prezenta in diverse locatii din perimetrul de lucru sau semnaliza evenimente care necesita atentia punctului de coordonare sau a dispeceratului.


Dispecerul poate comunica cu unul sau mai multi agenti simultan, observandu-le in acelasi timp pozitia in teren. Traficul convorbirilor se poate inregistra si se pot emite diferite rapoarte de activitate in vederea utilizarii lor in analizele de management. Comunicatia se deschide instantaneu fara a forma un numar sau scrie un cod.


Pentru a comunica terminalul se foloseste exact ca o statie radio. Diferenta este ca sistemul InstaCom poate comunica la mare distanta, pe tot teritoriul national si chiar international, convorbirile putand fi cu o persoana sau mai multe, criptat, inclusiv de tip conferinta.


Datorita consumului de banda extrem de redus (5Kb/s) sistemul utilizeaza canalul de date al operatorilor de telefonie mobila ceea ce permite comunicarea inclusiv atunci cand canalele de voce sunt aglomerate sau congestionate.


CARACTERISTICI


  • Comunica unu-la-unu si unu-la-grup
  • Conferinte instante
  • Indicator de prezenta
  • Optiune: do not distrub, page me
  • Functioneaza pe multiple terminale compatibile cu GPRS, 3G, 4G, WIFI, WIMAX - telefoane smart, tablete, laptopuri, radiotelefoane etc.
  • Consum mediu de date - 500 MB/luna
  • Sistemul reduce costurile utilizarii echipamentelor de monitorizare si comunicatii, crescand eficienta si productivitatea operatiilor organizatiei dvs.